*/ ?> American Ultra (2015) online subtitrat in romana

American Ultra (2015)


6.1
01:26:00

American Ultra (2015)

american-ultra-859374l[1]

American Ultra (2015) online subtitrat in limba romana si calitate HD.

Un drogat – care este, de fapt, un agent guvernamental – este marcat ca pasiv și destinat exterminării. Însă esteprea bine antrenat și prea bun ca să poată fi ucis.

O mini reuniune a Twilight a avut loc ieri la premiera din Los Angeles a lui American Ultra, filmul în care Kristen Stewart joacă alături de Jesse Eisenberg. Fosta interpretă a Bellei s-a întâlnit pe covorul roşu cu Taylor Lautner (care l-a jucat în Twilight pe Jacob Black), alături de care a făcut şi câteva poze, spre deliciul fanilor.

American Ultra este o comedie de acțiune în regia lui Nima Nourizadeh, în care Jesse Eisenberg joacă rolul unui agent sub acoperire, care devine un obstacol incomod pentru angajatorii săi, atunci când aceștia decid că a venit momentul să îl scoată din joc. Filmul se lansează la noi pe 25 septembrie.

Stewart, în vârstă de 25 de ani, a devenit recent una din vocile feminine de la Hollywood ce a ridicat problema discriminării sexuale marcante din industria cinematografică. „E de-a dreptul insultător”, a spus actrița. „Femeile trebuie neapărat să muncească mai mult pentru a se face remarcate”, a mai arătat ea.

American Ultra (2015)
Run time: R | 96 min | Action, Comedy | 21 August 2015 (USA)
Rating: 0.0
Stars: Kristen Stewart, Jesse Eisenberg, Topher Grace
Storyline
A stoner – who is in fact a government agent – is marked as a liability and targeted for extermination. But he’s too well-trained and too high for them to handle.
Details:

Rating: 2642 out of 2725 with 5372 ratings
Comentarii