*/ ?> Hot Pursuit 2015 online subtitrat in romana

Hot Pursuit 2015


Server 2

Server 3

6.4
01:27:31

Hot Pursuit 2015

hot-pursuit-104370l[1]

Hot Pursuit Urmarire periculoasa 2015 film online subtitrat.

În „Urmărire periculoasă”, ofiţerul Cooper, o poliţistă crispată şi care face lucrurile ca la carte (Reese Witherspoon), încearcă să o protejeze de un şef al drogurilor pe Daniella Rivera (Sofia Vergara), o văduvă sexy şi prietenoasă, pe măsură ce aleargă împreună prin Texas, fiind urmărite de poliţişti corupţi şi criminali profesionişti.

Filmul este regizat de Anne Fletcher („The Proposal”), după un scenariu scris de David Feeney (seria TV „New Girl”) & John Quintance (seria TV „Ben & Kate”) şi Dana Fox („What Happens in Vegas”) & Katherine Silberman (seria TV „Ben & Kate”).

Alăturarea celor două actriţe în comedia de acţiune „Hot Pursuit: Urmărire periculoasă” s-a dovedit o experienţă inedită. „Pur şi simplu, fiecare persoană avea privirea aţintită spre ea [Sofia]”, a declarat Witherspoon pentru PEOPLE. „Bărbaţii sunt copleşiţi, femeile îşi scapă poşetele. E ca într-o reclamă. Părul ei se mişcă în slow motion. Personajul ei este atât de sexy şi dulce, iar al meu este aşa de ridicol şi neadaptat”, a declarat amuzată Reese Witherspoon pentru revista PEOPLE.

un film cu ingrediente menite sa alcatuiasca o comedie reusita, multe faze haioase, comice, dialoguri indraznete si hazli, doua superbe actrite, una mai frumoasa decat alta, intrand in roluri ca o a doua manusa, formand o echipa de invidiat, plina de actiuni menita sa scoata si rasul din cel mai trist spectator. Sofia Vergara, tare buna rau, enorm mi0a placut accentul ei, care face deliciul filmului, Reese W. intr0un rol de invidiat. Scenariul este unul banal, polististul care trebuie sa escorteze un martor impotriva unui mafiot, dar este atat de bine pus pe pelicula incat o sa razi cu sonor, un film care merita.

Rating: 2698 out of 2808 with 4516 ratings
Comentarii