*/ ?> The Last Witch Hunter (2015) online subtitrat in romana

The Last Witch Hunter (2015)


The Last Witch Hunter (2015)

330433661[1]

Sudiourile Lionsgate mizează pe un succes notabil la box office al viitorului action fantasy The Last Witch Hunter. Într-atât – scriu cei de la Collider.com – încât i-au cerut deja protagonistului, actorul Vin Diesel, să semneze contractul şi pentru continuările peliculei.

Actorul a dezvăluit intenţia studiourilor de a transforma filmul într-o franciză pe contul său de Facebook şi a cerut părerea fanilor, deşi filmul urmează să ajungă în cinematografe abia pe 23 octombrie (e data la care se lansează şi la noi).

The Last Witch Hunter îl are în centru pe Kaulder (Vin Diesel), un luptător experimentat şi curajos, ce reuşeşte o victorie majoră în faţa puterii întunecate a Vrăjitoarelor. Asupra lui cade însă un teribil blestem. Devenit nemuritor şi osândit să lupte pentru totdeauna împotriva maleficelor creaturi ce vor să înrobească lumea, Kaulder se îndreaptă, fără să o ştie, către cea mai grea luptă a vieţii sale, cea cu neasemuit de puternica Regină a Vrăjitoarelor.

În ciuda pregătirilor pentru sequel ale celor de la Lionsgate, o cifră mare la box office este destul de incertă, încasările peliculei fiind ameninţate de producţiile ce vor fi lansate în octombrie cu o săptămână înainte: Bridge of Spies, Crimson Peak şi Goosebumps. În plus, Paranormal Activity: The Ghost Dimension se lansează în cinematografe tot pe 23 octombrie.

Rating: 2570 out of 2794 with 4529 ratings
Comentarii